5 timmar left!

Om cirkus 5 timmar är vi i Ösmo och hämtar upp Tesso, på vägen dit har vi även plockat upp Sandro. OMG! År efter år som vi längtat och nu är dagen kommen?? Imorgon lättar jag, flyger jag svävar fram! Hela vägen till fuertaventura. Simlägret kommer bli awsome. Can't wait liksom! Dock... så kommer jag sakna min älskling. Känns konstigt att sova utan honom? Vi hade en jätte mysig kväll igår och kollade på super bra filmer. Love of my life liksom. Hihi. Här kommer en bild som får representera mig under veckan då jag inte kommer kunna blogga något! This is me right now! 

 

högskoleprovet

Hejsan.sitter här i skolan på lördag... Känns ju bra! Uppdatering denna vecka har sugit då jag. haft fullt upp hela tiden. hur som så åkerjag på tränigsläger imorgon till fuertaventura!!!ska bli så kul. har även bokat resa till åre vecka 1! Helt ok asså... haha skoja ska bli så kul!hihi.nej men nu ska jag fortsätta vara helt ensam haha tjarå!

Höstlov

Det va ett tag sedan jag skrev. Har inte haft så mycket att berätta. Men idag är det iallafall lov. Känns så himla bra att bara få slappa och slippa stressa. Veckan som kommer blir nog inte alltför jobbig. På torsdag åker jag och mamma till mina kusiner i Hudiksvall. Vi ska baka tunnbröd och bara mysa med dem!
Nu tänkte jag fira lovet med att kolla på Monsters Inc.
Kram

Helgen som varit

I Helgen var jag inne i stan och hade en heldag med mamma mormor och moster.
Vi åt först middag hos mormor,
Sedan åkte vi till globen och kollade på queen och sedan åkte vi in till
Skybar. En toppen dag med världens finaste.
Nu ska jag kolla vidare på vänner.
Kram

SR och SVT.

Tror att jag skrev rätt nu va??? Har iaf tillbringat denna dag på Sveriges Radio och Sveriges television. Japp, och det var väl lite både och! Inte det roligaste men inte heller det värsta jag gjort??? Haha. Grejen var den att efter alltihopa så skulle vi till en buss som skulle ta oss till gullmarsplan för att sedan åka hem. Jag och Hanna hängde inte med i svängarna och blev lämnade ensamma i den stora staden! Från gärdet tog vi bussen mot gullmarsplan. Något jag aldrig gör om igen då den åkte runt överallt! Sightsing kan man också kalla det. Så vi missade både direkt bussen vi kunde tagit och tåget som vi också skulle kunnat ta! Så jag och Hanna blev kvar 1h extra! JÄTTE KUL VERKLIGEN! Ja okej det var det, har alltid kul med henne!




Lilla jag idag!

Två små bajsapor



Fredag

( Bild från Öland)
Idag har jag stannat hemma från skolan. Mådde sjukt illa. Så hela dagen har jag legat
nere i soffan med mitt stora duntäcke och kollat på vänner.
Ikväll har jag packat för imorgon då jag ska in till mormor och kolla på konsert. Nu blire film med min
pojk och sedan ska jag sussa.

Kolla vad lilla jag gjort!

http://nynashamnsposten.se/ung/1.1406216-en-kuststad-bor-ha-en-simhall


Där mina damer och herrar, där har ni länken till min artikel som idag var publicerad i Nynäshamns Posten! Läs det om ni inte har något bättre för er eller helt enkelt bara är ruskigt nyfikna! Hihi.



sorry om ni får nackspärr!

/ Ulrica.

JAG SÖKER!!!

Jag söker en undervattens kamera till ett himlans bra pris! Koooom igen peeeps, kanske någon snäll själv som har en att låna ut eller såå att jag kan köpa en! Är i himla stor nöd!

Ob, via buzzador.



 Då är det alltså dags att dela ut och buzza om ob tamponger!!!

where you are.



Slänger in ännu en bild på Emma från fotograferingen. Önskar att jag också kunde fastna sådär på bild, finns ju inget roligare än att ha en himla massa snygga bilder på sig själv som man kan vara stolt över. Eller kanske byta till profilbild på facebook, hah! På något sätt har facebook blivit som om man får många gillningar så vet man om man är snygg eller inte. Typ lite som en bekräftelse!

Men men! Till min dag då, den intressanta historien! Jag sitter på bussen på väg hem, har Emma i luren och helt plötsligt tytnar jag. Jag har ingen aning om vad som hänt eller hur det gått till men bussen tvärnitar, två gånger. Kanske är den ena gången då vi stöter på gubben som ramlat när han klev av bussen och där med hamnade under bussen... (han var alkoholpåverkad.) Han fick dras fram och sedan satte dom honom vid vägkanten och åkte iväg... Resten av historien är en gåta, men wtf liksom?

XOXO ULLAN.

19 Oktober

Mina 3 sysselsättningar denna kväll blir dessa, Nötätande, kattmys och KemiB plugg.
Idag har jag haft en lektion i skolan, började 12 och slutade 1. Så imorse var jag nere hos Jessika och klippte mig innan skolan. Lite mysigt att bli ompysslad på morgonen.
Nu ska jag fortsätta plugga.

Måndag.

Hatar måndagar, men hatar denna måndag ännu mer då hela dagen varit seg. Seg som bajs. Knappt gjort något i skolan och sedan missade jag träningen. Lite surt men men. Dock har jag haft en slang från näsan ner i halsen och de va ju intressant! Haha. Men eftersom livet bjuder på så mycket just nu ska jag slänga mig i sängen. Skriva lite i dagboken och kolla på pretty woman. Någon som sätt den filmen för många gånger??? Nej skulle inte tro det va!

Pusssssss från ullan.

Emma Svensson

två år <3

Igår firade jag och min pojkvän två år tillsammans. Först gick vi och hyrde en egen liten spa avdelning. Det var super mysigt och rummen hade havs tema. Resten av kvällen spenderande vi framför tv och kolla på massa filmer vi hade hyrt. Så gårdagen va en hel mysig dag med världens bästa kille!
All kärlek till han!

Om ni missa!!

Ett litet avbrott.

Tjenare. Som ni märker kommer hela bloggen andas Emma för ett litet tag. Hon är så jäkla snygg och alla bilder man redigerar blir man så stolt över och vill dela med sig av! Inte så konstigt va??? Hihi. Jag känner mig även stolt över fler saker. Får man göra det utan att låta bithig??? ARÅ i den här bloggen får man det!

Jag är stolt över att jag lyckades sminka Emma så snyggt ute i skogen, och sedan sminkade jag Hannie, och hon som inte ens brukar ha smink blev nöjd! GAH stolt jag blev. Fina flickor det där! Och nyss simmade vi ett bajsbra simpass. Så det är jag också stolt över! Jag har mycket att vara glad för även i sånna här gråa dagar. Jag har tur jag! Aja. Här kommer lite bilder från igår då jag va med mina fina vänner!


Emma hela natten lång!


When you see something beautiful.


Den finaste av dom alla!


Lördag

Måste bara få säga att denna dag har varit sjukt lång. Började med att jag åkte in med mamma och pappa till haninge. Där spenderande vi tiden åt att kolla på husbilar, inte så kul. Senare när jag kom hem satte jag mig i soffan och där sitter jag än. Nu sitter jag och väntar på mamma och Mathias som är på väg hit. Har varit ensam sen 7 så ska bli lite skönt med underhållning.
Just för tillfället kollar min katt på någon dålig serie och jag läser tråkiga bloggar.
Nog med min sega dag.
Puss och Kram

Smygtitt på dagens!

just nu på väg till Torö!

Boring

Finns inte så mycket att skriva om, fortfarande sjuk. Pluggar så fort jag får tid. Så kul liv har jag.
Imorgon äre matteprov och sen idrott utomhus?! Nu ska jag plugga vidare.

sometimes you have to fake it until you make it.


Time to go!

Onsdagens





Dagens detaljer. Idag åker vi in och kollar på inspelningen av partaj! Ska bli helt ok faktiskt!

Tisdag

Blondhårig Linnea 2008!

Har blivit sjuk. Inte speciellt kul, kunde nästan inte sova nånting i natt. Som konsikvens av natten blev dagen seg som satan. Det blev inte bättre av att dagens temadag var avsatt för plugg. Imorgon ska vi till modernamuseet vilket är sjukt mycket roligare! Har även körlektion imorgon vid 7.45.
Nu ska jag bunkra upp med snorpapper och sätta på en film!

2009-10-11 22.01.13

Detta är ett inlägg jag skrev i min blogg för länge sen, jaa ni ser datumet! Gulligt!! Och det stämmer bara bättre och bättre med åren! Linnea om någon borde läsa igenom detta! 

Från Linnea:

Hahah går inte att beskriva dig gumman. Jag älskar dig hur mkt som helst och jag är så glad att du alltid finns här när jag behöver någon. Du har hjälpt mig när jag har haft det svårt. Och när du tror att jag glömmer dig, så gör inte jag de. Du är bland dom få som jag tänker på från dag till kväll. Tro inget annat. Du och jag har för många minnen. Inte ens en hundradel skulle få plats på den här lilla skriv rutan. Men nånstanns dom finns plats är i mitt hjärta. Och där sitter dom inristade livet ut. Du och jag som irriterande tonåringar, du och jag som ny utbildade studenter, du och jag som nyblivna mammor, du och jag som änkor, du och jag med rosaa hår och rullator race, du och jag hand i hand i graven<3



Åååh, alltid. Verkligen vi har verkligen tagit oss igenom alla jävla tider tillsammans. Ända sen problemet var att man var liten och kär i någon och vågade inte fråga chans på den tills ett problem är så mycket mer. Tills livet börjat sätta en mycket mer på prövning. Vi har haft så många sjuka och roliga minnen tillsammans. Och jag vet
att det jag gått igenom har fått mig rätt knäpp eller nått. Och du fanns alltid där. Precis som jag alltid kommer finnas där för dig. Mörka dagar som ljusa dagar har jag dig vid min sida och du mig. Hand i hand genom allt. Ensam är stark men tillsammans är man oslagbara. Hade jag inte haft dig så vet jag inte vad jag hade varit för person idag? Kanske hade jag inte ens existerat. Det är nog ingen inte ens du som vet hur stor del av all smärta jag bärt på som lättat genom att ha dig vid min sida. Jag vet att det inte varit lätt för dig heller, men tillsammans har vi klarat det. Om inte du skulle orkat vem fan skulle gjort det då? INGEN! Absolut ingen! Fan vad jag är glad att jag har dig! Skulle du försvinna skulle mitt liv gå under. Och det är inget jag bara säger. DEt är verkligen sant! Shit, kan inte ens tänka mig tanken. Du å jag med rullator race. Längtar redan. Spelar ingen roll om du skulle hamna på andra sidan jorden. För jag skulle ändå vara din vän. Skulle höra av mig varje dag. Åh ett liv utan dig finns inte. Det gör verkligen inte det! Kan aldrig någonsin visa min tacksamhet för allt du gjort för mig. Men jag ska aldrig släppa taget och alltid vara här för dig! ALLTID. Skulle aldrig låta dig gå...

Jag älskar dig. och det kommer från hjärtat.

Allt detta som skrevs då känns som något jag skulle kunnat skrivit nyss! Love u!

Skämt.

Killar ska alltid ha var på tal till allting. Så bara för det tänker jag lägga upp en kontring. Såg denna på facebook.

Efter Samlaget. Tjejen: Det var ett litet instrument du hade.. Killen: Jag är faktiskt inte van att uppträda i så stora lokaler.

Och det är så tjejen ska svara: Nej för stora lokaler är oftast till för stora artister som kan fylla lokalen.

DAAAH vad jag fick till den där! IN YOUR FUCKING FACE VAVAVA!
haha puss.

Today,




Som ni ser så åkte inte jag hela vägen hem efter skolan, blev ett litet mellanstopp. Och kollar man noga på bilderna ser man också att jag fick sällskap hem. Och nej jag syftar inte på Emma, så liten är hon inte! Utan fick med mig ett par skor. Emma va pinsam och frågade en stackars kille vilka skor som var snyggast. Stackarn! Han rösta på ett annat par så då tänkte jag vara en rebell och tog dom andra mohaha. Tänkte utmana med dom på imorgon. Har ni tur så slängs det upp en outfit bild då! Ps. Har världens underbaraste vänner! vad skulle jag vara utan er????

Kreativ söndagkväll

Har haft en rätt fullproppad söndag idag. Först vid 12 var jag och träna body jam med Ulla. Sedan bar det av hem till duschen och sedan rulla ner till thaien för lite middag med gamla classmates. Blev också lite biotittande. Och nu sitter jag här trött i soffan efter att ha börjat pilla på en ny tavla. De får räcka för idag Kramis.

You make it real for me.



It's time to let it go...

Helg i pic



Haha fick med Hannas mat där också! Villleeee ha bilden på mig din jävel!!!! Mycket gifter fick jag i mig där! Fanta..Fanta...

Träningsdag!



Där har ni lilla mig, sitter och fyller på med vätska (smygreklam för jobbet...) Har kört bodyjam med Linnea. Det gick väl helt okej och svettigt blev det! Mycket roligt måste jag säga! Snart ska ge mig iväg för att träna gym och sedan simma! Så hurtig lilla jag är! Helgen har varit bra som vanligt!

I fredags skulle jag haft en dejt med Emma, men jag fick dissen och tog mitt andra handsval! (Hanna jag driver, du är alltid först på min lista! My number one, och när vi ändå håller på vill du gifta dig med mig??????) Hihi, jaaa jag va alltså med Hanna och vi drog in till stan mötte upp hennes finfina vän Lo och hade allmänt mysigt! Vi gick på bio och såg Bridesmaids. Konstig film. Handlingen var inte grym men den var ändå rolig?? Haha! Sen igår ja då var jag och Linnea och med Jasse en stund sedan bar det av mot N. Blev kvar där en stund och det bjöds på te i alla olika smaker! Tackar och bugar för det söta du. Sen blev det lite tjej häng i mitt flickrum med Hanna och Emma! Många emmor men inte samma! Haha.  Boooring inlägg. Tjaråååå.

Hemma!

Bild från vårt mysiga rum

Hemma efter en vecka i Lysekil. Vi har haft det så jäkla mysigt, helt underbart hotell, skit roliga aktiviteter och massa mysiga spel kvällar. Veckan har värkligen varit långt över mina förväntningar. Det som var bäst av allt var snorklingen. Det va ett helt annat klimat på västkusten med sjukt häftiga arter så som sjöstjärnor och krabbor och massa annat.
Nu ska jag kolla klart på idol och mysa med pojken och familjen!

Hela livet stannar upp.

Jag vill bara säga, att alla mina tankar är ägnade åt er och framför allt dig.
Livet är inte rättvis någonstans. Tom på ord och fylld med känslor.
Tillsammans är vi starka.....
/u

Går brevid men halkar efter.

Sitter här och lyssnar på Melissa Horn. Så ja ni kan ju räkna ut vilket humör jag är på då. Känns lite som om jag gått med ett leende lite för länge på läpparna nu. Haft det där leendet lite för enkelt. Haft det vart jag än kollat, igenom vad jag än tagit mig förbi. Så det är klart, när man får lite motgångar i livet så kommer den där hängläppen sakta krypandes. Tankarna fladdrar omkring överallt. Ena stunden tänker jag på vilka vänner jag kommer ha kvar vid min sida om si sådär 10år, och en annan tanke funderar på vem som är värd att kallas vän i dagens läge. Och den tredje varför jag känner mig ensam? Och ännu en varför jag känner mig gråtfärdigt fastän jag har otroligt grymma vänner. Det känns ju som om detta är en start på något bra.

 Men ändå finns det dessa höstdagar. Då jag bara vill ut och sätta mig på berget. Helst kanske ligga ner och kolla upp mot stjärnorna. Känna hur kylan kryper tätt intill min kropp. Då känner jag mig inte ensam längre. Då är det jag och kylan och alla tusen stjärnor mot världen. Vi mot världen. Jag som i tysthet viskar alla mina hemligheter till vinden som inte kan säga något, bara smeka våra kinder. Dela med mig av allt det där som inte ens jag kan hålla i hemlighet. Så varför skulle jag då förvänta mig att någon annan ska kunna hålla det jag inte själv kunde hålla hemligt? Det är då det är så bra med alla dessa stjärnor. Som är miljardersmiljarder mil här ifrån, då tar det lång tid innan dom kan viska vidare mina ord som lämnat mina läppar. Kanske skulle kylan smitta av mina känslor till någon annan, men han skulle aldrig skvallra på att det var just jag som kännt så i denna mörka kalla höst kväll.



Men om en vän kan viska, och ett löfte brista... Så går jag hellre hem själv.

Krabbfiskning och snorkling


Idag har vi snorklat hela dagen. Har även hunnit fiskat lite krabbor och lagat lunch i stormkök. Känns som bra erfarenheter till framtiden ;)
Nu ska jag sova en stund innan middagen och imorgon blir det museeum.

i don't want to face this world alone.

Nu kläcker jag hemligheten om mig själv! Haha, jag spar på alla fina citat jag hittar. Skriver ner dom på en remsa papper och sedan stoppar jag ned dom i en blå liten mapp. Har ni någonsin sett filmen how do you know? Hon sparar en massa massssssa citat och skriver ned dom på post it lappar och hänger de på sin spegel så hon varje morgen och kväll får lite egobooost när hon står där och borstar tänderna. Så, precis så ska jag göra! Så min samling börjar faktiskt växa på!

Så nu har jag äntligen släppt den bomben, dock kanske man verkar som en mupp när jag även säger att jag sitter och lyssnar på gammla kärlekslåtar som man lyssnade på när man var liten? Så som brittan och westlife??? Bögigt? Nej skulle inte tro det. Så en kombo av citat och oldschool plus en dagbok gör denna kväll till en riktigt höstkväll. Nu saknas bara en kopp te. Please kan någon ge mig den??? Puss.

Måndag.




Hejsan alla fina, idag är jag minst lika trött som vanligt även om jag fick lite sovmorgon då jag och min far åkte till sjukhuset för att undersöka min astma. Inga bakslag och inga framsteg. Vet inte om jag tycker det känns som om detta besök varit mer eller mindre onödigt. Men iaf! Har massa plugg att fixa men helst av allt skulle jag bara slänga mig i sängen, krypa ner under täcket äta något gott. Något väldigt gott.... Sånt som man blir tjock av ni vet! Haha, och framför allt önskar jag att jag kunde mysa med en söt liten vovve....! Men inget av det får jag. Usch känner mig som 12år som tjatar om en liten hund, eller kaning eller vad som med lite hår på kroppen. Men jag vill verkligen ha en myskamrat! En vovve, en bästa vän liksom. Ajaaaa ska fortsätta deppa med allt plugg tjarååå.

one week off

Är på väg ner till lysekil med klassen. Måste säga att resa börja bra med att läraren körde över en killes väsk med bussen. Nu efter lite felkörningar har vi äntligen kommit ut från södertälje. Frida har beräknat resetiden på sin mobil och de ska ta 7 timmar till lysekil + matstopp. Våran lärare har satt på någon dålig film på franska eller nått. Uppdaterar när vi är framme, ha en bättre dag än mig. Kram

Söndags plugg!

Just nu gör jag allt som jag inte ska. Plugga borde vara det jag gör, men jag har gluttat film och nu sitter jag här och skriver. Allt för att skjuta upp skiten. Men det är väl så jag fungerar. Klarar det jag vill under press.

Helgen då? Den har varit precis som en bergochdalbana! I fredags hade vi super mysigt, jag, Anna, Hanna och Emma. Helt klart en riktigt skön kväll. Värmen var på vår sida och det kändes verkligen inte som en kallhöst kväll. På slutet träffade vi några pojks och sedan slutade kvällen med att jag skämde ut mig precis som vanligt! Men det är väl så det ska vara? Man ska bjuda på sig själv, och det är ju jag rätt bra på. Haha. Men alla fick ett gott skratt och även jag så det gör ju inget. Igår blev det jobb och en död ulla spenderade kvällen alone. Lite tråkigt och inte alls som det var menat! Men motgångar ger väl medgångar? Idag känner jag mig lite sådär känslosam. Lite depp och sådär. Men man får ha sånna dagar också! Kollade ju som sagt på bröllopsduellen och den va grym! Men nu ska jag plugga lite. Puss

Shopping med mamsen!

Idag har jag varit och shoppat med mamma. Blev lite träningskläder, några tröjor och annat småplock.