Fredagsmys på thaien!



kör på två almost the same bilder nu va. Säkert kort. Ska rulla lite deo i armhålorna nu för att sedan dra mig ner mot thaien där jag ska möta upp Anna, Hanna och Emma. Får se om en fjärde fjant dyker upp där med. Vem vet! Puss.

Fredag!

Äntligen fredag! Denna dag har kanske inte haft den bästa början, men det betyder ju inte att den måste sluta sämst. Idag hade vi origentering då jag var 1 minut ifrån Mvg, 1 minut! Gick sista biten då jag trodde att jag hade en kvarts marginal. Så var de ju inte. Sedan på eftermiddagen hade jag skolkort. Känner inte att jag ens behöver dra upp hur de gick.
Nu väntar ett gammalt avsnitt av Svenska hollywood fruar på mig, sedan blir det middagsmys med familjen! 
Vill bara skänka en tanke till min fina smutti som alltid finns ♥

Stackars Hanna!

Peder 45 år. om 30 SEPTEMBER.:
"Hej jag heter Peder och är 45år. Jag hittade din blogg via en kontaktanons. Jag gillar att se ditt annsikte varje dag. När jag kliver upp på morgonen med mitt morgonstånd slår jag på datan och avnjuter den underbara utsikten man har i rutan ( dig, på din blogg.) Så snälla sluta inte. Vill se mer varje dag. Dag in och dag ...ut! Om du är intresserad av hur jag ser ut så kan du nå mig på 0730600805. Mvh Peder! Lovar, även om min ålder låter ofrestlig så har jag kvar hår på min skalle och balle! Magrutorna dom hänger lite löst men är kvar! Puss på låret. Peder."



vart finns alla dessa snuskgubbar? Jagar små tjejer i 17års åldern... Eller finns dom bara i vår fantasi??? Ingen som vet, ingen som vet. hahahahah dör lite nu!

Fredag!



Fulaste hahhahaha bjuder. skön jag är!

Här sitter lilla jag som ni ser! Sitter och tränar på vilket smile jag ska använda mig av på årets klassfoto! Dom där jävla fotograferna tjatar jämt om ett leende med tänder. OCH det ska inte jag använda. Som ni ser på bilden hahaha. Så träning på det kanske... eller nej. Känner bara att jag inte ska se ut som förra året då jag lyckades göra allt rätt om man vill se ut som en uppblåst fisk! Så i år blir det träning! Hård träning!

Hör hur vovvsingen utanför skäller och busar. Det påminner mig om igår när jag fick psykbryt. Emma ska skaffa vovve. Jag vill verkligen. Har alltid, hela mitt liv velat ha en hund. Men det där med tid har inte varit min familjs starka sida. Men igår då satt jag och kollade runt. Hittade min lilla favvis. Vill så gärna få hem lilla hjärtegullet. Men så funkar ju inte livet! Så nu längtar jag tills jag gått ut gymn och sedan ska jag skita i vad alla andra säger för då ska jag ha vovven! Punkt slut liksom. Så länge får jag sno Simons hund lite dåå och dåå.


KÄRLEK PÅ HÖÖÖÖÖG NIVÅ!!!!

kuliga brudar!

Hanna: När börjar narurk imorron????????????
Ulla: Kvart över 8!!!!!!
Hanna: Skämtar du :O vi som kunde sova till 10 :((((
Ulla: Jag vet han kan bajsa snett...
Hanna: Ja så han missar toan. Najs med bajs på golvet.
Ulla: hoppas han kliver i det och halkar sen.
Hanna: hahaha då hamnar han verkligen i skiten!!



skön tjej det där!!!

Gunilla Persson

Kan bara inte sluta hata denna människa. Hon behandlar hennes dotter som om hon vore en jävla chihuahua hund. Hon överröser henne med kärlek och är så jäkla på. Har sett henne tvinga hennes dotter att uppträda 2 gånger då hon är sjuk. Igår kräktes hon men tvingades endå sjunga och förra veckan hade hon feber och sa att hon inte ville men blev åter igen tvingad. Hat till denna kvinna, ut ur hollywood fruar!

Tisdag



Hejsan hoppsan! Är urdålig på att börja ett vanligt inlägg om vardagen? Hur skriver man för att fånga läsarens intresse redan i första meningen? Framför allt om man tänker skriva en lååååång jävla text. Står det två radar så orkar ju alla ögon kolla igenom textremsorna. Men är det ett mil långt inlägg så är det bara de stackarna som vi kalla nolifers som läser! Jaa dom som hamnar här i brist på annat. Dom som kollat igenom facebook sidan minst 100 gånger. Dom som blir glada om någon ens uppdaterar att dom sitter och skiter på toan. Typ. Själv skulle man ju inte bry sig alls? Jag menar jag har ju så mycket viktigare saker för mig som att sitta här och skriva ett helt fuckat inlägg om hur dåliga alla andra är! Gaah, fattar ni hur viktig jag är? Hoppas ni som läser det här läser det sådär lagom sent på kvällen då alla andra sover och inläggen på facebook börjar se ut mer som GODNATT peeeps. För då, då minsann kommer ni förstå min övertrött tråkiga humor jag har såhär klockan halv 10 på en tisdags kväll. Möjligtvis finns det en person i hela världen som skulle sitta och ha kul åt detta inlägg sådär klockan 9 på morgon då alla är bajsvakna (Nicka och håll med).. Aaa ni  förstår varje rad jag skriver är så oviktig att jag inte ens förstår varför jag fortsätter. Ni fattar, va glada att jag ger er min tid medans jag egentligen borde ha fötterna i skogen och träna på origenteringen tills imorgon! Framför allt nu när det är så ljust ute, så att man ser vart man springer osv. Okej nej nu lägger jag ned! Dööö på mig själv hah!

Här kommer iaf ett par mycket viktiga rader till killar!!!
Mullig, har två olika betydelser för kvinnor och män! Ni anser kanske att ett par kärlekshandtag och lite former är sexigt och ni kallar det mull! Jag skulle hellre säga lite former. Mullig då tänker jag mig någon som är Tjock i erat perspektiv! Så kalla aldrig en kvinna mullig! (anser mig själv som kvinna) Haha för nu ska jag gå å hetsäta lite och sen stoppa fingrarna i halsen.. Lovar! ( IRONI PÅ HÖG NiVÅ FÖR ER SOM INTE FÖRSTOD DE) Nej men seriöst. Jag driver ju bara, men mullig vem vill vara det? Inte jag iaf. haha, och förhoppningsvis är jag inte det heller! Eller de vet jag att jag inte är. Men ni förstår grejen! Pussssss massa kärlek till killen som ska få en biiiitchlap när jag ser honom! hahah. Nu ska jag sluta innan någon tar mig på allt för stort allvar!

Best of Olivia!

Tänkte slänga upp mina favorit bilder på Olivia som vi tog i somras!





Seg måndag

Sluta 5 idag, lite sent för att vara första dagen på veckan. Just för tillfället sitter jag och mina päron och kollar på 101 dalmatiner och jag försöker även plugga lite. Idag skulle det igentligen varit träning men istället så får det bli teorilektion på körskolan, inte lika kul men ett måste. Måste snart börja rulla ner till centrum, Ha de bra!

Himla fin tjej!

lovekiller.

Rosa lördag

Gårdagens måleri
Idag har jag varit riktigt duktig. Har varit i centrum och handlat lite på second hand, fått ett litet extra jobb och handlat. Sen när jag kom hem så gjorde jag jorgubbsmousse med vitchoklad, och så ska jag sy om en tunika som jag köpte idag. Tänkte att jag kunde ha den när jag ska på Queen med mamma mormor och moster. Temat när det är något brukar va glitter, så tunikan passar ju då prima när vi ska på konsert. Det ända problemet är halsen på klänningen, den är nämligen v-ringad. Jäkligt fult, så det måste ändras.

Ikväll ska jag och min pojk ha lördagsmiddag. Helstekt fläskfile, rostad potatis och min fina efterrätt! Sen blir det film och bastu.
Ha en bra lördag, det ska jag!

Lol.

Hejsan! Gårdagen då, hur var den? För min del var den bra. Om man bortser från några få saker som var ganska klumpigt gjort. Men förutom det då, ja då var vi inne i stan och var på TeknikFredag. Sorry dude men det sög! Så vi, några busiga ungar gick iväg för att fylla magarna lite, kom tillbaka och kollade på en föreläsning. Föreläsningen i sig var ganska tråkig, vi lyssnade på forskare som berättade lite hur dom jobbade.
OKEJ LÅNGTEXT LIKA MED TRÅKIGT. Men har tråkigt. That's the poooint. Sååå. japp sen var jag med Hanna vi hämtade ut ett klädpaket från Hm nice! Sen såå va vi hemma, jag städade lite hon fixade sig och sen hade vi bara allmänt damp som vanligt! Kul vare, synd att inte den tredje fjärtten var med bara! Sen åkte vi till ICA och hadeee feettt skoj. Sen hem till Challe och kollade film typ. Jappjapp


snygga tjejjor växer itne på träd så ta för er va!

23 September

Bilden är tagen av bästa smutti

Idag var det den senaste dagen på hela veckan, slutade 1. Sitter nu och pluggar Kemi B. Lika kul som det låter kan jag ju ta och berätta för er alla. Snart ska jag iväg och handla, idag är det ju tjockis dag så då får man ju dra till ordentligt.

På söndag ska jag prova på Core. Det är bålträning, lite intressant. De som har varit där säger att man har ont i magen flera dagar, det ser vi fram emot!
Nu ska jag plugga vidare, ha det bra!

Bara för att jag är så givmild!

FÖÖÖRE!



HAHA!
Bästa att man ser hur långt håret är på riktigt! hahaha...dööör lite nu. MEn nej jag har inga gränser!

Hard work!

Har varit hemma ett tag nu, men när jag kom hem kollade jag runt lite på internet och sen la jag mig och sov. Så himla skönt, behövde verkligen det! Nu ska jag plugga gärnet, sen äta. Kanske ut och träna lite duscha, hårínpackning fixa naglarna, noppa ögonbrynen osv. Jag behöver verkligen det och förtjänar det! Så nu måste jag ligga i! Höreeees.

XOXO ulläään.

Hårbollen & jag

Här ligger hårbollen och jag och myser. Slutade 10.15 idag. Då drog jag och Frida ner till centurm och åt lite lunch. Nu ska jag plugga engelska. Och ikväll blire träning. Kramis

Tips



Världens bästa hår inpackning! Kostar lite över hundra spänn och finns på alla kicks och liknande butiker.

Gårdagens köp



Second hand

Tisdag.



Snyyygg cheey, skit samma...Idag har vi framkallt bilder, vi hann med två stycken. Blev lite små pinsamt då jag och Damian var först in och skulle sätta igång men vi hade inte lyssnat så noga, såå när vi väl står där i mörker rummet visste vi inte exakt vad vi skulle göra med det löste sig! Vi fick ju trots allt fram 2 snygga pics till slut! Så det var ganska kul å veta hur det funkar! Annars har jag inte gjort så mycket i skolan. Alla lärare är typ i Bryssel menmen! Det ringde nyss och va hunrda på att det skulle vara pappsen så jag svarar: Hej och välkommen till familjen Söderqvist telefonsvarare... Det blir helt knäpptyst. Jag bryter tystnaden : halllååå?... " jaa hej, jag söker tord söderqvist." "jaha, han är tyvärr inte hemma...." Klick. hahahhahah jag dööör. :(

i'm not that kind of girl...


Hemma



Hemma efter en helg uppe i skogen hos mina kusiner. Vi har bara myst, ätit god mat, shoppat och åkt go cart.

Idag i skolan hade jag bara två lektioner, började halv 10 och sluta 12. Imorgon blir det en lektion och desamma på torsdag. Givande vecka måste jag säga. Nu ska jag plugga historia eftersom det är prov imorgon.

Haha älska min webcam... haha


Daaaamp

Japp dom senaste dagarna har jag haft så otroligt ovanligt mycket damp, och idag rann det över. Så skönt att få agera ut. Att få vara arg. Så nu kanske jag kan vara lugn igen? Vem vet liksom. haha. Hur som är alla dagar i skolan bra. Jag älskar att umgås med mina små vänner. Love till dom alla. Bästa liksom <3

Du kan kalla det vad du vill.




någon som känner sig manad?

...

Jag har en klump i magen. En klump som inte vill försvinna. Mina nerver leker med mig och det känns som om jag är nervös.
Lika nervös som jag är när jag står där bakom startpallen och vet att jag måste ge allt nu. Allt eller inget liksom. Det är som om jag står där på pallen kollar ner mot vattnet och vet vad jag ska göra, vet precis vart jag vill. Men jag väntar på startskottet. Jag har stått här ett par dagar nu. Hur länge ska man orka stå kvar? Är det en kamp mot mig själv? Jag vet ingenting, känner mig bara så otroligt korkad som känner såhär.
"jag vill tro på ödet, vad ska jag annars tro på när jag inte vågar skylla mina beslut på dåliga val?".


vem visste?




-

Oh, this is the start of something good
Don't you agree?

I haven't felt like this in so many moons




såååhär kan det faktiskt se ut när man försöker lära sig äta med pinnar! Men va fan kvinnor ät med händerna isttttt!

Yesterday,

Igår var det mys hos ullan. Det vill säga at my house! Så efter skolan gick jag med Emma och Emma till Ica för att fylla på här hemma. Efter det drog jag hem fixade till mig lite och sen promenerade jag till Thaikiosken. Och veeeet niii? På vägen dit gjorde jag en godgärning! Vilken bra flicka jag är! HIHI. Mötte hur som upp mamma, hanna och emma där. Vi beställde mat och drog oss hem. Käkade tills vi sprack. Gick upp på mitt rum och bara dog lite! Hade otroligt kul! Sen mötte vi Anna och där efter kom Charles och Damian. Vi fixade dipp och chips läsk osv. Gottigott. Fick lite chocklad hjärta av Anna och Charles också! Gulle er! Vi kolla på skräckis och vi skreeeeeeek. Hihi. Aja trötta barn gick hem vid 12-halv 1. Sååå va den kvällen. Grym alltså!

Till dig!

JAG SAKNAR DIG LINNEA! <3

Mysdag med mamsen



ner till centrum nu och fika med mamma! Ska försöka få köra lite också! hihi. Bye!

i want it.



Gårdagens


Skitig spegel bild

Min födelsedag!

Den blev lyckad! Efter allt väntande! Trodde att denna dag skulle bli som vilken som helst. Fått alla presenter i förskott. Pappa är hemma, ingen som sjöng osv.. Men ändå, trots det så vaknade jag klockan 01.25, låg och vred och vände på mig. Blev som 6år igen. Ni vet när man ligger där och tycker tiden står still. Det finns ingen natt som är så lång som denna! Man vill bli "väckt" av ens föräldrars hemska stämmor och få paket och frukost på sängen.

Så var jag inatt. Nervös helt enkelt. Även om vi lämnat det stadiet för länge sen... Vad var jag nervös för egentligen? Var jag rädd att min födelsedag skulle bli som vilken dag som helst? Vad var det som skavde i magen? Jag vet faktiskt inte... Dagen firades iaf i stan med underbara klassen. Hur kunde jag ha turen att ha såhär underbara människor i mitt liv? Jag är faktiskt riktigt lycklig när jag tänker efter! Jag har sådan himla tur! Vi åt iaf tillsammans, fikade tillsammans, led igenom 4 hemska timmar tillsammans! Gryyyymt ju! Dock lyckades några av oss....(inte jag....) komma lite vilse... Men det är redan glömt! Pussss


Gofika!

och finfina tjejer! så det så. Daaaah.

15 September

Skriver bara ett kort inlägg, ska och träna om 10 minuter så brottom brottom. Idag har jag haft världens tråkigaste lektion i skolan ever! En gubbe hade föredrag om svart materia i rymden. Trodde de va intressant, hamna längst bak så jag såg ingenting, sen så stamma han och pratade slöddrigt så det blev en timmes Wordfued. Nu ska jag byta om Bye!

Idag är det lilla jag som fyller år! Hihi.



B-kid! ;)

Hihi!

Måste ge er detta skratt också! Kollade på bonde söker fru med mamsen. Dom hade speeddajting på 5 min, killen frågar tjejen hur hon känner för barn. Hon svarar att hon inte tänkt något på det. Då säger han: Men du kan tänka dig att öva på att skaffa barn iaf?... PINSAM TYSTNAD...
HAHA jaaag dööör. Stackars min mage hihi.

För jag har en längtan som aldrig vill gå över.

vi ställer eviga frågor men jag är less på mina svar.

Onsdag

Sommarbild
Äntligen hemkommen från skolan. Slutade 12.55 idag men eftersom vi hade programgruppsmöte så va det bara att sitta och plugga i väntan på möte. Lagom arg på mötet fick jag sitta brevid en kille som stank svett!
Nu är jag iallafall hemma och väntar på maten. Ska på teorikurs till körkort ikväll. Imorgon blir det träning och på fredag sticker jag till hälsingland. Busy schedule!
Tjing

Dagens


jag suger på dagens men här är den. Lite snabbt, måste rusa nu pussss.

How im i supposed to walk by...




Dagen har levererat! Tro mig tro mig! x10000 (internt) haha. Om jag helt seriöst kommer börja prata så, snälla kan någon bara slå mig i huvudet med en stekpanna då? För det finns inget jag stör mig på mer än när Emma och co säger tro mig tro mig. Haha då säger det på ett speciellt sätt dessutom! (Emma no fans liksom men aa...) Haha, för övrigt har jag pumpat muskler och jäääävlar vad het jag ska bli när dom sväller och kommer värka imorgon. Oh yeeees! Haha. Ska dock lägga köra lite pilates nu innan jag hoppas in i duschen, TRO MIG TRO MIG, mina bålmuskler har varit på semester tooooo long nu. Tjarrå.
Detta inlägg har Ullanpullan levererat!
XOXO.

ÄÄÄÄÄÄNTLIGEN!




The stuff is here! Kör på en dagens outfit imorgon så får ni se! Gaaaah. Lycklig. Resten av veckan kommer jag bära mina nya snyggisar. Hihi.

I don't want to be...

Nothing from the ground is good enough



Beställt




Allt från E.l.f

Broken.

Sitter här och har det rätt chill. Hela dagen har gått ut på att vara övertrött i mina ögon. Min humor, mitt humör allt. Så koncentrationen har verkligen varierat! Nu är jag mest trött. Bara jävligt trött. Och om vartannat får jag typ damp. Måste röra mig osv. Har inte tränat så mycket nu så det saknar jag! Ikväll kör vi hårt igen! Och imorgon är det sovmorgon så det förtjänar jag hihi. Men blir galen på HM, lilla väntetiden de har för att man ska få hem sina beställda kläder. DÖ. DAMP på HM. Dåligt faktiskt!


Jag på naturen. Hihi

XOXO, u.

I let it fall.





Bilder tagna av mig, i våras.
Xoxo, u.

Destiny.



Längtar efter hösten, mer än något annat. Kvällspromenaderna då jag går med tjock halsduk och stickade tumvantar. Vandrar runt i min skinnjacka och känner hur höstens kyla tränger sig in i min nerkylda näsa. Håret hänger i en slarvig toffs och himlen är mörk. Vart jag än kollar så är allt bortom det jag ser. Stjärnorna tindrar ikapp med glansen jag har i ögonen. Sakta går jag där och njuter, rent utsagt myser! Vilken perfekt kväll! Luften så frisk, aldrig någonsin har det varit så enkelt att andas!

Jag är där, här och nu. Kanske får jag lust att bara lägga mig ner på asfalten och känna lukten av den sista sommarvärmen som kämpat sig kvar... Kanske ligger jag där i en evighet och bara kollar på stjärnorna. Vad skulle kunna gå fel?


... Drömmer mig bort.... 
        xoxo, u.

do you believe

Dagens inköp



Från Salt

Sommarens sista drink



Nu är det fan höst. Vart tog sommaren vägen? Slutade alldeles nyss ettan och nu har jag redan gått flera veckor i tvåan. Tiden går så sjukt fort. Antar att det är bra, då slutar jag ju skolan snart.
Idag iallafall så har jag haft en kalas dag inne i stan med mormor. Vi har varit och fixat frippan, ätit lunch och shoppat. Planen var igentligen att hinna med bio också men det blev lite för mycket. Efter stan åkte vi hem och satte oss på balkongen och tog sommarens sista drink och åt choklad. Nu blir det snart sängdags, men innan det så blir det maria skäringers show, dyngkåt och hur helig som helst.
Kram

Grattis till mig i förskott!

Eftersom Pappsen inte är hemma när jag egentligen fyllde år så fick jag detta idag. Och Ewa om du läser det här, tack så enormt mycket! Blev jätte glad, hälsa Tuva och Jimmy massor av kramar till er!




When it was good.

Okej, gårdagen hur var den? Jo den slog alla förväntningar och jag tror till och med att tidsoptimist har nått en annan nivå! Tror till och med att ingen kommer protestera när jag säger att jag är den bästa vägledaren heller! Tro mig.

Alltså, jag mötte upp fina Hanna på Ica, låg efter lite i schemat och i det här läget är väl jag den som borde fått stämpeln som tidsoptimist. Men det löste vi, köpte LITE tillbehör till maten som skulle räcka till si sådär 10 pers. När vi väl kommer till Emma kurrar magarna och vi möter på människor som redan är lika sugna som vi. Klockan är 7 och vi va i tid.. Maten är klar, bordet står dukat nu saknas bara resten av folket vart är dom? Påväg till bussen eller leker dom kurra gömma? Något vi aldrig kommer få veta för trots att dom ringde och skulle komma om ca 7 min så tog det minst en timme! Så vid kvart i 9 sitter resten av gänget vi bordet och äter.

Men vad gör det? Kvällen hade bara börjat, sedan blev det lite sångunderhållning och tro mig det var hur mysigt som helst! Godis i masssssor. Mums. Sedan blev det anden i glaset. Vad ska jag säga? Jag blev skakis och hade tårarna i ögonen. Idag är jag mest glad. Men kan ni tänka er att där sitter vi 10 pers, inte 12åringar utan mer eller minde 18 åringar och skakar? Känner oss som kanske 9? Haha! Nej usch kan inte säga mer än tack alla fina för en super kväll!

Tack till Emma, Hanna, Frida, Zache, Anna, Ida, Charles, Damian och Simon för att ni gjorde min kväll igår!
xoxo. / u.




Frosseri fredag

Idag är det frossar dag, eller alla fredagar är det! Nu blir stor pepparbiff, pommes och bea. Bra filmer på tven och mys i soffan. Kvällen ska även toppas med min favorit B&J's. Tror inte det kan bli bättre än så här. Innan det ska jag skriva klart min biologilabbraport som är mager och packa lite tills imorgon.
Tjing!

Duktiga jag


Finaste pojkarna
Nu har jag varit och tränat, skrivit en engelska uppsatts på dubbelt så många ord som man var tvungen att göra och ätit kvällsmat. Linnea är duktig idag.
Bara så ni vet så ska jag till min älskade mormor i helgen, vi ska fixa håren, shoppa och kolla på bio. Mysigare än så blir det inte!
Nu kallar sängen
Kram

Tjenna!

Sitter och tycker synd om mig! Ont i huvudet, täppt i näsan (rinnig som fan!) haha och mensverk! Vart är pappa med min Ben´n Jerry? vavava.. komsi. Jag måste frossa!!!! xoxo /u

Dagens

Home

Kom precis hem från skolan. Slutade 1 idag men bussen går så jävla sällan från skolan så en timme efter jag sluta är jag äntligen hemma. Nu ska jag äta lite lunch, eftersom skolmaten va blä. Ska även plugga historia.

dagens.


xoxo / u

Det går bra nu!

...för Linnea?! Vart tog du vägen? LINNEA DAGS ATT UPPDATERA! FÖRSÖK INTE ATT SMITA UNDAN!

Aja idag är jag otroligt trött och kan inte se fram emot något mer än att mina beställda kläder ska komma, och framför allt ser jag fram emot att få massage imorgon. Så underbart skönt och välbehövt det ska bli! Så imorgon är det heldag i skolan där jag slutar kvart över 5, kan inte längta mer! Nu tror ni att jag driver, men gör faktiskt inte det! För imorgon ska vi framkalla bilder! Så jaa, det är värt att sluta kvart över 5! Sen blir det åka direkt till träningen toppen! För där väntar massage! mums. hihi


xoxo

you are my friend

trion är på mys middag

trion är på mys middag

trion är på mys middag

Min sommar

på g hem