on my Way

hemma

Som ni kanske förstått! Haha idag har varit en bra dag! Jag och snyggan korran har varit ute på fotoäventyr med skolans kamera. Hitta grymmaste stället och nästa tisdag ska vi framkalla dom! Gissa om jag längtar! Ska bli så kul. Haft en rolig dag. Det spelar liksom ingen roll att jag går till 17.15 för det är sååå awsome lekition. Hihi måste byta om nu för ska snart dra å gymma hör av mig sen pussen.

Plugg

Sitter och pluggar lite Kemi som är läxa till imorgon. Efter blir det mat och sen förhoppningsvis springrutt med Filippa om det slutar regna.

Lördags kväll


Eftermiddagen och kvällen har spenderats med min vän Filippa. Vi cykla runt och åt lite glass. Sen nu på kvällen har jag suttit och gått igenom smycken som jag har fått från Johanna (min pojkväns syster). Allt sorterande gjorde mig lite inspererad på att rensa bland mina smycken. Så det får bli morgondagens pyssel efter jag varit i Haninge med Filippa.

Från Älmhult!

Ser att Linnea skött bloggandet alldeles utmärkt nu under tiden då jag inte är hemma! Så vad gör man inte för laget? Bilder kommer när jag kommer hem. De kommer beskriva mer än tusen ord må jag säga! Love this! Och för er som inte förstog så älskar jag detta! Haha. Stor trivs här. Dock är det lite för varmt när man ska sova, men när vi är 8 tjejer som inte ses alltför ofta har vi ju inte tid för att sova, så vad gör det liksom! Gaaah, ska dra nu och tillbringa mer tid med mina hjärtan. HErrrrrå!

Byebye!


I helgen får Linnea sköta bloggandet för nu sticket jag mot älmhult! Great GREAT! Lycka puss hej!

Nya skor

Från Skopunkten


Frånvarande

Hejsan hoppsan. Blogg lusten ligger på minus och mitt liv har börjat i skol cykeln igen. Sova, gå upp, skola, hem, äta, sova osv. Mer intressanta saker än skola blir det inte. Inte nu iallafall.
Nu ska jag läsa lite kemi och sen ska jag till brodern min och äta.
Kort kommer upp ikväll om ni har tur.

Godmorgon


För en gångs skull har jag lite extra tid innnan jag måste springa iväg till bussen. Hihi. Aja idag blir det till skolan och sluta hyffsat tidigt! Härligt härligt! Hörs sen då! puss.

snabba dagens

-

Idag är en sån dag då jag vaknat upp från en dröm. En dröm som påminde mig om dig. Idag saknar jag dig mer än vanligt och det gör lite ont. Det var så länge sen, nästan så att det känns fel av mig att sakna dig? Jag vet inte. Ont gör det iaf. Orättvist livet är.

Vila i frid Tobias <3

School

Idag har det varit skola hela dagen. Inte för att lektionerna har varit speciellt jobbiga, bara fått böcker, känner jag mig ändå helt slut. Kan vara för att min pojk låg uppe inatt och kolla på film.
Idag tog det mig en timme att komma hem från skolan! Bussen gick 13 över från skolan och jag sluta 15 över. Så då var jag tvungen att vänta 30 min tills nästa buss gick, och den bussen tog 30 min. Det tog alltså en timme att komma hem, vilket skulle ta 10 min om jag hade bil!

 Kort från helgens inköp kommer!

New in!


sexy face, men pallar inte stå å ta om tusen gånger. Bjuder på den!
Koftan är iaf från Jc, 299kr? tror det.


min uber snygga klänning! Och jaa, jag luktar mig i armhålan... Vem fan vill lukta svett? Ville vara på den säkra sidan.

Farsta

Ska in till farsta och shoppa med käraste ulla idag. Högst upp på listan står höstskor och jacka. Brukar aldrig hitta det jag ska köpa, men ska verkligen försöka. Nu ska jag fixa håret och borsta tänderna för att sen springa till tåget. Tjing!

När det inte finns några gränser..


Haha... har tråkigt!

Han utan slips...


Hela idén byggde på att det skulle vara en lite mer välklädd skulle hålla i äpplet. Men jag förstår inte, alla har så brottom att man inte ens har tid att hålla i ett äpple som tar ca 10 sek... Jaja! Denna kommer inte att komma till användning då jag saknar slipsen. Plus att hans hållning va ju inte direkt top 10. Han får nog öva lite till innan han ställer upp som modell igen. hehe! Aja stockholms äpplet. Ska redigera de andra lite så ska vi se... hihi. Hur kreativ kan man egentligen bli med ett äpple??? Låt oss se!

Stockholm i mitt hjärta.

Hejsan! Idag va klassen på studiebesök. Vi var på moderna museet. Faktiskt ganska spännande. Gick och kollade på olika fotografier, väldigt inspirerande hur man kunde använda sig av så simpla saker och få till sånna enormt häftiga bilder av ljus, kontrast och motiv. Dagens favorit fotograf är helt klart Irving Penn. Kommer nog använda mig av honom i mitt skolprojekt. Gillade skarpt hans sätt att tänka. Kreativ osv.

Här är 2 bilder av Irving Penn. Antar att munnen är ett av hans kändaste fotografier.




/u

Converse




Här är mina nya convese som jag fick av min fina vän Emma. hihi. Bilder gör inte färgen exakt rättvis men väldigt snarlik!

Omgjort

För några kvällar sen hade jag tråkigt, så jag satte mig vid min nya symaskin och lekte och testa lite. Sen sydde jag om en klänning som jag köpt på second hand för någon månad sen, men aldrig använt. Armarna på klänningen såg ut som brittans ärmar på hennes tröjor. Så då slet jag av dom. Här är resultatet :)

what goes around comes back around

What goes around comes back around (hey my baby)
What goes around comes back around (hey my baby)
What goes around comes back around (hey my baby)
What goes around comes back around (hey my baby)

There was a time
I thought, that you did everything right
No lies, no wrong
Boy I, must've been outta my mind
So when I think of the time that I almost loved you
You showed your ass and I saw the real you

Thank God you blew it
Thank God I dodged the bullet
I'm so over you
So baby good lookin' out

[Chorus]
I wanted you bad
I'm so through with it
Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had
You turned out to be the best thing I never had
And I'm gon' always be the best thing you never had
I bet it sucks to be you right now

So sad, you're hurt
Boo hoo, oh, did you expect me to care?
You don't deserve my tears
I guess that's why they ain't there
When I think that there was a time that I almost loved you
You showed your ass and I saw the real you

Thank God you blew it
Thank God I dodged the bullet
I'm so over you
Baby good lookin' out
Beyonce Best Thing I Never Had lyrics found on http://www.directlyrics.com/beyonce-best-thing-i-never-had-lyrics.html


[Chorus]
I wanted you bad
I'm so through with it
Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had
I said, you turned out to be the best thing I never had
And I'll never be the best thing you never had
Oh baby I bet sucks to be you right now

I know you want me back
It's time to face the facts
That I'm the one that's got away
Lord knows that it would take another place, another time, another world, another life
Thank God I found the good in goodbye

[Chorus]
I used to want you so bad
I'm so through it that
Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had
You turned out to be the best thing I never had
And I will always be the, best thing you never had.
Best thing you never had!

I used to want you so bad
I'm so through it that
Cause honestly you turned out to be the best thing I never had
Oh you turned out to be the best thing I never had
Oh I will never be the best thing you never had
Oh baby, I bet it sucks to be you right now

Goes around, comes back around
Goes around, comes back around
Bet it sucks to be you right now
Goes around, comes back around
Bet it sucks to be you right now
Goes around, comes back around
Bet it sucks to be you right now

Ullan här dåra!





Today, galet! Är glad idag, haha. Mitt smin hade äntligen anlänt idag. Tummen upp för det. Ikväll blir det att skåda A-laget. Hockey snackar jag om dåra. Umgås med mitt hjärta Jasmine är det som står på schemat! Vi ska ha det så mysigt i ishallen. Back to the oldies. Hihi.

2 days



Idag har jag och ulla varit nere i centrum och fikat och kollat i butiker.
Resten av dagen har jag spenderat att fixa med lite mappar och sånt till på torsdag då skolan börjar igen. Nu ska jag nog ta och börja pilla på något nytt sy objekt.

Tankar.

Har ni också vissa dagar då man tänker, vrider och vänder på allting? Önskar att allt var på ett annat sätt. På något vis är det en del av mig som alltid funnits. Jag har alltid varit den där tjejen som gillar att vara för sig själv, sitta och tänka, fundera... Men samtidigt har jag alltid varit den där tjejen som älskar att umgås, dela med sig och framför allt kramas! Mysa i stora lass är något jag älskar.

Så just idag, ja just idag längtar jag efter hösten. Längtar efter kvällspromenader med någon jag kan dela med mig av mina tankar. Längtar efter att kolla på stjärnorna och känna hur kylan försöker tränga sig in i mina mysigaste tumvantar. Jag är nog en höst tjej trots allt. Med hösten kommer allt mys så är det bara. Det är ändå så konstigt, att jag kan älska att vara själv men samtidigt är så beroende av andra? Det går liksom inte ihop på ett sätt. Men ändå är jag glad att jag ändå är så, för det gör så att jag klarar mig i alla tillfällen. Usch nej nu ska jag byta om och dra och gymma.

Just hold my hand.

Tjenis, ska snart rulla ner till centrum för att möta upp Linnea. Vi ska fika och mysa lite bara. Jag fundera på om jag bara ska ta en kaffe idag, eller om man ska ha något gott till. Dock är det mycket kalorier i alla dessa godsaker. Så ska nog låta bli! Ibland måste man vara duktig. Har ju typ precis kommit igång med träningen nu så då gäller det att äta bra saker. Hur som så är det gym senare idag. Har fan träningsvärk i hela kroppen. Fan asså... Hahah! Pinsamt ju. Snacka att man blir otränad under en sommar liksom. Jaja, jag vet att långa texter är tråkiga så avrundar här. 


"never give up without a fight." - dessa visa ord får avsluta mitt inlägg. Puss.

still waiting....

mineral puder?

Hallååå, förra helgen så köpte jag mineral puder och borste osv... Men vart fan är den? Går och kollar brevlådan hela tiden. När kommer min älskling till sin mamsi? Snart blir det ett argt telefonsamtal från Miss Ulrica. Eller FRÖKEN som vill ha sitt smink! Bajs. Hängläpp just nu....

can't sleep

Klockan är ställd på 7, så igentligen borde jag absolut inte vara vaken just nu. Har sjukt svårt att sova eftersom mitt rum är en bastu. Imorgon ska jag på utvärdering av jobbet och sen efter lunch skulle vi ha möte med några företagare.
Nu ska jag försöka sova, godnatt!

Höst!

Dessa saker flyttar in hos mig
Idag när jag cyklade hem från Mathias kände jag hur kalla vindar har bytt ut dom varma. På nyhetsmorgon sa dem att imorgon börjar hösten, antar att dom har rätt eftersom höstterminen börjar på torsdag. Ska faktiskt bli lite kul att få sätta igång igen, nya kurser, lärare och ett nytt schema. Nu ska jag och resten av tjocka släkten ner till farmor och fira hennes födelsedag.

ulrica

Jag har tänkt på det, hur ska man egentligen börja ett blogg inlägg? Läser ens folk dessa rader som jag skriver, eller är det bara bilderna man kollar efter?
Aja nu utgår jag från att det är någon som läser dessa rader... Är det någon som sett filmen how do you know? Jag tycker i alla fall att det är så häftigt hur hon sparat alla dessa citat eller pepptalks citaten. Hon har skrivit ner vet inte hur många på post-it lappar och satt upp dom på sin badrumsspegel. Så varje gång hon kollar sig i spegeln ser hon även bra citat som säger en hur man ska vara som person, eller hur man ska klara sig ur vissa jobbiga situationer eller hur man ska kunna se allt från den positiva sidan. Inspiration på hög nivå! Så detta är något jag ska ta med i framtiden. Ska skriva ner bra citat från filmer, låtar osv. En dag kommer jag vara en vis kvinna! haha.



me right now. Ska snart kila och handla mat! Sen blir det smaskens för magen puss.

Höst?

Halloj, solen skiner och det är faktiskt varmt ute. Men så snabbt solen går ned blir det svinkallt ute! Är hösten på väg? Med ärlighet i rösten längtar jag faktiskt redan lite efter hösten, när man ändå inte kan ligga på stranden och känna hur man blir solkysst, eller när man inte ens längre kan vara ute på sommarkvällarna och njuta så känns hösten mer än välkommen. Finns det något mysigare än en höstdag man sitter med en kopp te i handen och njuter över att höra regnet träffa fönsterrutorna och samtidigt skriva lite i dagboken, eller varför inte njuta av en mysig höstfilm? Det är så att på hösten känner jag mig som mest inspirerad. Jag är som mysigast då. Kläderna hur härliga är inte dom? Sena kvällspromenader när man går med en tjock halsduk och stickade tumvantar och skinnjackan ute i mörkret och låter nästippen bli lite röd av kylan, de är då jag njuter, tankarna slirar runt i huvudet på mig och jaa, det är då jag är som mysigast! Saknar den där lilla mysiga Ulrica. För jag är nog den som älskar det där när man tillexempel ska sova då ska kudden helst burras upp runt huvudet, jag bara älskar mys. Haha.

Jaja, höstkläderna, jag bara längtar efter dom! Dock... Bigbig DOCK. Det jag inte gillar med hösten är att jag blir blek och man måste kasta på sig massa smink för att se fräsch ut. Okej jag älskar att sminka mig! Finns inge roligare men samtidigt att kladda på massa foundation är inte min grej. Så jag har faktiskt köpt en såndär Caffeine Eye Roll-on från Garnier för att se om man får bort ringarna under ögonen. För när solbrännan försvinner kommer även mina fina påsar tillbaka. Vill kunna se pigg ut ändå. Så ska börja köra nu och se om det fungerar! Håll tummarna


89kronor i vanlig Ica butik!

Ny frippa

Helloo, sitter här och pumpar musik med min nya frippa. Haha. Aa herre vad jag är trött, har huvudvärk också för den delen, så ska nog snart gå ner och tigga åt mig något gott och sedan sitta här uppe och ruttna till den bästa serien någonsin. Mums ska drömma lite om Damon. Eller ja Ian överhuvudtaget. Undra när han ska komma och rädda mig? Måste nog hindra mig här så jag inte skriver ett par rader föräldrar förbjudna rader om denna man. När ska han upptäcka mig egentligen??? Still waiting... Puss hej /u




Min bebis


Titta så fin hon är! Njuter av att få passa henne. Så underbar på alla möjliga sätt. Love.

dosen't matter if you're black or white


Nya skor

35:- 2Hand

Olivia del 1



Vad ska jag skylla på?

Hejsan, vet inte vad jag ska skylla på faktiskt. Uppdateringen har inte varit bra från varken min eller Linneas sida. Jag är hundvakt och har fullt upp med att underhålla hunden och bränna fett. Har även haft en fotografering och bilderna är på väg, det kan jag faktiskt lova. Hur som helst så idag när jag och Sanna var ute och gick tog jag med mig min kamera. Kände att lite bilder vore mysigt. Men det är såhär att denna hund inte vill sitta still i mer än 1sek om det händer något annat intressant. Men detta är iaf min favorit bild från idag. Och Olivia om du undrar bilderna kommer! Hoppas det är värt väntan!


Finaste,underbaraste och härligaste hund. <3

Hem ljuva hem!

Jag har gått och blivit tokkär, jag vet inte hur jag ska beskriva detta... Jag har börjat kolla på Vampire Diaries.. Och jaa nu tror säkert hela befolkningen, mjaa åtminstone ni som läser bloggen att jag är dötts kär i Stefan Salvatore. Nopnop. Jag har gått och blivit tokförälskad i Damon. Den där elak stygga brodern som bara ställer till med problem. Men på något sätt har han blivit sååå mumsig. Ian Somerhalder, you're my next boyfriend... MUUUUMS!


Typ Ian som Damon. Dödsheta blickar. Mums


Och Ian as Ian. Sorry, men jag är bara sååå... jaa kolla ögonen bara. Love.




Yesterday








pic från igår! Idag har det blivit solning och fika mys med min fina vän Filippa. Ikväll blir det antagligen film mys hos pojken. Vilken mys dag!

 

Road Trip

Hejsan! Hann ju inte säga hejdå innan vi åkte iväg ner till Mariestad där jag simtävlade i götakanal. Tävlingen gick iaf  ganska bra kom på 13 plats av 54 st och simmade ungefär en minut snabbare än förra året. Så nu är det bara att tagga till igen och satsa på nästa år. 1550m var sträckan jag simmade. När vi kom hem till stugorna åt vi kräftor och mös alla vi som simmade (från Ösmo ss.) Det var riktigt mysigt. Sen bastade jag, Kristian, Yvonne, Sebbe och Sebbe. Det var verkligen jätte skönt och mysigt. Mamma och pappa hade hyrt en stuga med 6 bäddar och vi var ju bara 3 så det slutade med att även Sebbe. Yvonne och Kristian sov hos oss.

Nu är jag iaf i Oslo, har lite hemlängtan då jag mår illa och är trött. Men ska träffa Carro och Anders vilken minut som helst. Så åker vi hem imorgon. Jappjapp, nu börjar orden försvinna så vet inte riktigt mer vad jag ska skriva. Puss.


Lilla jag, nyduschad på hotellrummet.

kvälls inlägg

Slänger in ett litet kvälls inlägg. Just nu ligger i sängen och glor på Den där Mary, tills sömnen hämtar mig. Imorgon blir det Second hand shopping med mamma. Ska även lämna in några kassar kläder och besöka en nyöppnad andra hands butik här i staden söder om söder. Nu ska jag kolla vidare på filmen. Kameran åker med imorgon om minnet kommer ihåg det dvs. Kram

Tänk att...

solen skiner ute och jag sitter inne?? Inte okej, ska dra i lite hårinpackning och sen rulla ut i solen med en bok. Imorgon åker vi iväg till Sjötorp där det blir simtävling. Tror att jag kanske tar med mig datorn. Isåfall måste jag fixa lite bra filmer tills dess. Men ett tips från mig nu då!

 
Nu när solen sliter så enormt på håret, kasta i en hårinpackning innan du går ut och så låter du den sitta i under hela dagen då man är ute i solen och badar. Såklart kommer det åka ut lite i tagen men det gör ju inget då den ändå håller värkan! Puss.

Today,

Hejsan! Idag vaknade jag upp hos Simon. Första gången jag kan skriva så på över en vecka! Hihi. Aja rullade sedan ner till stranden där jag mötte mamma pappa, farmor, Ewa, Tuva och Jimmy. Det var mysigt, har inte träffat den där lilla tuva sen hon var jaa vet inte hur liten! Kommer ihåg när hon var här och klappade på min gammla kanin Busan och spelade lite på mitt piano. Haha. Jaja. Ska snart möta Emma en sväng sedan ska jag hem till Simon och vi ska nog nattbada lite. Mys. Sen blir det sussa. Här är frippen för ikväll!



On my mine


Igår när jag fördröjde tiden inne i stan (väntandes på min kusin) gick jag in på H&M. Då gick jag förbi dessa skor och har inte kunnat släppt tanken ifrån dom. Kan bara tänka mig hur skönt dom sitter på! Dom är helt perfekta. Ett par loafers med träklack. Om min ekonomi ligger på topp i slutet av månaden kommer jag vara en lycklig ägare av yttligare ett par skor. Om jag inte ångrar mig och köper ett par låga (mer praktiskt)

Före och efter del 2



Före och efter



inspo






Höstinspration ifrån FashionToast. Kostymbyxor, seglarskor, stickade tröjor, grabb klockor och hattar. Så himla mysigt. 
 

Super klad flicka


Bjuder på denna, då jag leker lite med nya datan! Äntligen! Är super lycklig. Hihi. Nu kan jag redigera foton bäst jag vill för nu kan jag äntligen använda Ps igen! Wheeeey. Nästa vecka är det dessutom dags att fota super söta Olivia. Jag och Linnea har riktigt spännande ideer inför detta. Så ska bli extra kul nu när jag kan använda bilderna till hundra!

För tillfället väntar jag på att min pöjk ska ha tränat klart så att vi kan pussas igen första gången på en hel vecka! Haha. Ses då. Imorgon väntar en underbar dag! Hörs mer då! Kanske slänger upp mer bilder snart. Måste få leka av mig nu, blir som en liten barnrumpa. Men har verkligen saknat detta. Puss

Upptagen

                
Just för tillfället är jag för upptagen med att leva för att blogga.
Min kusin kom hit igår, så då åkte jag in till centralen och mötte upp honom, sen sov vi hos mormor. Idag har vi varit på tekniska, ätit på PizzaHut, badat, varit på morfars grav samt ätit glass!
Kort kommer

do you love me?





hemskt ledsen!

Bloggtorkan har knackat mig på axeln dag in och dag ut nu! Har inte funnit riktig inspiration. Kan dels bero på att jag gjort massa annat och dels för att min dator är så fruktansvärt seg, och dels för att jag inte kan använda ps så att jag kan fixa till bilderna och lägga upp. Men imorgon ska vi kolla på en ny, och kanske jag får en ny kick då? Och åtminstone när min pojkvän ändå kommer hem. Imorgon står i glädjens tecken! Hihi. Idag ska det tränas och städas. Bra Ideer tycker jag! Hihi. Aja nu ska jag sätta igång puss.