Friendship



Tomato.

Japp, som ni kanske kan gissa så fick jag soltimmar så att jag bara teg om det! Nu mera ser jag nog ut som tomatens bästa vän! Men vem gör inte det misstaget? På något sätt gillar jag det något så otroligt också! Det är ett bevis på att dagen har gett resultat! Imorgon ser jag nog mycket fräshar ut. Hoppas jag iaf på. Jaja, Linnea är hos sin momor det är därför hon inte riktigt hänger med i svängarna! Pussen

Nytt försök!

Godmorgon! Jag är uppe med tuppen och ska nu i nytt försök lägga in lite nya bilder. Sedan blir det nog frulle och sedan ut och sola! Tänker inte missa en massa soltimmar då jag jobbar både imorgon och på lördag...

Fin fina Linnea Eleonora.

Dubbelhaka, men vafan! mysbild ju.

Skitsnygga jag livrädd och as glad för att få åka båt! Haha helt galet ju!

Haha crazy!



30 juni

Idag drar jag in till min mormor i stan. Stannar där tills imorgon eller till på lördag. Så ingen bloggning av mig på ett tag. Men söta Ulla finns alltid. Ha det

Hamnen, båten, cikusen.




Vår fin fina hamn, <3
Går inte att ladda upp mer bilder... Konstigt men försöker igen imorgon... Hoppas detta inlägg går att publicera???

Impulsiv!

Snacka om impulsiv dag! Inte visste jag att en ensam dag kunde vända om och bli något såhär underbart bra? Idag har allt bara flytit på! Började med att jag mötte Frida för att sola och bada, blev dock inget bad för mig. Men en massa solande! Fick en hel del färg faktiskt. Sen skulle hon iväg och jobba och jag drog hem för en dusch. Mötte sedan upp Linnea (eleonora) för att dra ner till vår underbara hamn vi har här i Nynäshamn där vi tog en god glass var i bodarna. Mötte där en gammal vän eller vad man ska kalla det till mig. Alltid trevligt!
 Sen när vi sitter på hamntrappan och har precis njutit klart av våra goda glassar så kommer några välkända annsikten. En barndoms vän med resterande gamla klasskamrater sen första dagen detta skolår och sedan även gamla simkompisar! Helt awsome, och vad skulle dom göra då? Jo dra med oss ut på en båtsväng. Grymt! Så himla härligt efter denna heta dag.
 Väl inne i land och på väg hem för att äta ringer Jossan och vill att jag ska komma och kolla på Cirkus! Åh så som jag velat kolla! Absolut säger jag utan att tänka på att den börjar inom snar framtid! Ganska exakt en halvtimme senare skulle den sätta igång! Så jag trampade hemåt och kastade i mig maten och ringde Simon då det var 5 min kvar tills den skulle börja. Så trampa trampa va det vi fick göra och kom precis i tid! Vem anade att denna dag kunde bli så lyckad? Imorgon blir det ligga på stranden hela dagen och bli ännu brunare och sedan blir det träning! Skönt.
 Lägger upp bilder snart. Puss / Ulrica Sofia

God morgon världen!

Här sitter jag och nästan dör av värmen, visst är det härligt? Grejen är bara den att jag är ledig idag och det är nog knappt någon av mina vänner heller... Förstår ni vilket problem? Kan man lägga sig på plajjan helt ensam? Känns inte något mysko? Tyvärr är det så pass varmt att lägga sig här på baksidan inte är något alternativ då jag skulle tyna bort... Men nu är det så att jag fick tag på Frida och ska ner till Nixta, vattnet där är inte så fräscht men alltid bättre än något. Ringvägen får man nog vänta lite med då det måste vara svinkallt där nu! Nej nu är det bara att byta om till strand outfiten puss hej!

28 Juni

Vilken jobbdag! Under hela sommaren har vi typ sålt lika mycket som vi gjorde idag. Så roligt att jobba när det går bra för vårat lilla företag. Vi slutade vid halv 2 eftersom allting var slutsålt. Skönt att komma hem tidigt.
Snart tänkte jag börja med maten, får bli kyckling idag.

Snabba dagens

Ska in och jobba kväll nu men här kommer dagens. Inget speciellt men perfekt för detta sommar väder!



Elin,







Bilder tagna i våras med min Nikon D60, objektiv 50-200mm. Linnea fick agera ass och var även make up artist då hon har sminkat och stylat Elin. Detta var en gratis fotografering vi anordnade under påsken. Är du intresserad är det bara höra av sig då träning ger färdighet! Något jag stör mig på just nu är att mitt namn på bilderna tar upp nästan hela bilden, har dock inte tid att ändra så det får vara så nu.

Svar:

Såg att vi hade fått en fråga om vad jag använde för kamera, just i det inlägget var bilderna tagna med min Nikon coolpix p300. Annars fotar jag med min Nikon D60 med objektiv! Om det finns intresse kan jag göra ett inlägg där jag visa upp alla mina kamera till behör!

Långkjol

Något som jag letar efter just nu är en långkjol, gärna någon liknande den mittersta bilden. Har letat på många butiker men hittar ingen som är lagom lång. Skulle jag mot alla odds hitta en långkjol som passar mig skulle jag matcha den precis som damerna ovan. Med en slappt linne, gärna lite kortare fram än bak. Att matcha med en längre ärmad tröja som hon på första bilden är också snyggt. Något att satsa på en skön sommar kväll?
Bilder ifrån lookbook

27 Juni

Idag har det varit hard work. Det har varit så sjukt varmt idag! Addera cykling på det i några timmar. Just nu kollar jag på american pie och ska strax börja med maten. Min dag i 2 rader.
Bilden är tagen för två år sen på mig och Ulrica ute på ringvägen. Klackskor och moppe, en bra kombination!

Bara livet i bilder.






Bloggriket! Klicka på länken för att få mer läsare till din blogg eller bara kolla läget, du kanske hittar några andra intressanta bloggar? Haha låter som värsta reklamen men är faktiskt bra! Själv har jag redan hittat en ny favorit bloggare! Puss hej.

Lazy sunday

Skor och Tröja H&M, Armband och Clutch Lindex, Jeans BikBok
Finns det något tråkigare och skönare än söndagar? Nej tror fan inte det. Idag ska jag bara sitta här i soffan och inte åstadkomma någonting. Ikväll måste jag dock till Agnes och hämta lite grejer till morgondagens jobb, måste även köpa spagetti till middagen. Vet inte hur jag ska orka åka iväg och göra det. Får väl åka snart innan min rumpa växer fast i soffan. Ha en slapp söndag people!

heeeey you!

Ja, jag var så himla stressad i fredags så inga bilder på mig inte! Däremot har jag massa andra knas saker på kameran. Vilket kommer upp senare! Idag har jag varit och planerat inför 2 veckors arbete som simlärare! Jag har även fått en egen lite assistant! Japp, barnarbete på hög nivå! Runt 12 år är hon och slita som få ska hon också få göra. Nej jag ska nog vara snäll på henne. Här är iaf några bilder på mig när jag testade min midsommar klänning, det är det närmsta den outfiten ni kommer!



midsommar


Igår kom släkten hit på sill lunch och middag. Vi hann även titta förbi på midsommarstången nere vid hembyggdsgården. Tur med vädret hade vi också, alltså en kanon dag! Kort kommer imorgon eftersom min mobil har hakat upp sig. Bild åvan är ifrån soliden 2009

Nått som kan ändra allt.

Allt som kan gå fel under en dag:

* Laddaren laddar inte ens mobil, där av ta med sig en annan...
* Gå ut i regnet en timme tidigare än nödvändigt, UTAN paraply.
* Ladda upp med nya kläder och redo för en ordentlig skur MED paraply, kommer ut och det inte regnar längre!
* Ute med paraply med Linnea och blåsten viker dom ut och in???
* Tanten bakom disken fatta inte svenska och jag fatta inte hennes språk.. Så tills slut blev det en macka som smakade... jaa... Helt ok.
* Tappade glas i golvet på jobbet...
* Blötte ner hela köket.
* Jobba med nån grinig mupp...

Perfect! Men nu är jag hemma och imorgon är det upp tidigt och sedan vidare på midsommar fest! Här kommer en liten fin detalj från dagens outfit. Hörs säkert mer imorgon! Puss.





Glad Tjej,

Hejsan, vad roligt att jag och Linnea hade bestämt oss för att ta tåget som gick klockan 1 och jag stod och väntade på bussen som skulle ta mig till 12 tåget. Jag förstår inte hur jag tänkte? Det är ju inte direkt så att jag älskar regn och bara kände nu vill jag ta en promenad i regnet så att jag måste byta kläder och sminka om mig när jag kommer hem igen! Åh. Nu vet jag i alla fall hur det känns när regnet piskar mig i annsiktet. Halv timme tills jag är där igen! Can't wait. Trött man blir! Denna gång tar jag nog med mig paraplyet iaf. Tjing!

Grattis Sanna!







test

Tävling på Nelly.com

Hej!
Jag är med och tävlar inne på nelly.com, här är mitt bidrag.
Hjälp mig att vinna genom att rösta på min klänning.
Detta är min design

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Grill outfit!


Troligtvis kommer jag nog se ut så här ikväll då jag och flickorna och våra män ska grilla och spela brännboll! Haha. Ska bli roligt! Får se om det blir denna outfit eller om jag hinner ångra mig igen innan jag hinner  dra. Vi ska ju fira Sanna som fyller år! Ska bli riktigt mysigt! /u